Välkommen till vår husbilsblogg.

Följ oss på våra resor med husbil, både inom och utanför landets gränser. Vi vill försöka med texter och bilder visa lite av det vi upplever under våra husbilsresor. Förhoppningsvis så får någon läsare tips till egna husbilsresor.

Kring de platser som vi fastnar extra mycket för så kommer vi att samla lite fler bilder i vårt fotogalleri. Många inlägg kommer att avslutas med en kartbild på vår resväg de senaste dagarna.

Dessutom kommer vi att beskriva de platser som vi övernattar vid, med lite text hur vi upplever stället, några bilder samt koordinaten dit. Bra för vår egen del men kanske bra för någon annan.

De första åren 2016 till 2018 var vår ”läroår” kring hur vi skulle använda vår blogg. Under dessa år använde vi den enbart som en hemsida och skrev löpande text kring genomförda resor, alltså inga inlägg.

Från vår första riktiga långresa hösten 2018 utmed Västeuropas kust, så har vi blivit duktigare på hur man hanterar en blogg. Så från okt -18 finns inlägg i vårt arkiv att läsa. Använder du mobil ligger arkivet längst ner, använder du dator ligger det ute i högermarginalen.

På vår första-sida hittar du knappar till våra resor inom Sverige och Europa. Vi har också en knappa som leder till alla de övernattnings-ställen som vi prövat. Dessutom samlar vi lite extra bilder i vårt fotogalleri från de ställen som vi uppskattat extra mycket.

Välkommen till att följa oss. Hoppas ni uppskattar det vi skriver, kanske någon får ett tips till egen resa. Och det är ok med en kommentar då och då. Alltid trevligt med respons!

Hälsningar

Eva o Lars-Olof

Vår pågående resa:

Spanien ht19, Portugal v –20.

Alhambra utanför Granada

Via Berlin, Rhen, Provence, Barcelona till södra Spanien. Efter nyår bär det över till Portugal. Pågående resa som du kan följa via inläggen från september o framåt. Klicka här och du kommer till första inlägget.