På resande fot inom Sverige!

Många har fått ändra sina resplaner, så även vi. För 20 år sedan, 1 juli, invigdes bron som förenar Sverige och Danmark. Även vi förenade oss samma dag genom att bli vigda av vice borgmästaren i Nexö på Bornholm. Vår plan har därför varit att återvända dit denna sommar för att fira vår bröllopsdag, men tyvärr är vi ju inte välkomna. Vi hade Gotland på förslag istället men det kändes inte heller som en god idé. Men nu har vi lämnat farmen i tryggt förvar hos våra tyska sommargäster som efter fyra somrar också blivit våra goda vänner.

Maureen, Freida och Malte bjöd på middag kvällen före vi drog.
Bye, bye. See you in Jan -21!

Vår första längre färd med vår nya Pilote går norr ut mot Dalarna. Vi tog oss några timmars skön vila vid Harge bad, Nerikes Riviera, utmed norra Vättern. Mycket folk på liten yta men där finns också en avskild plats för hundar.

Tanken var att vi skulle övernatta vid badplatsens parkering men skyltarna var tydliga, all övernattning förbjuden. Därför fick det bli Trafikverkets rastplats vid Stora Hammarsundet. Helt ok utsikt!

Nu sitter vi och njuter av värmen vid småbåtshamnen utmed sjön Runn strax utanför Falun.

Här är det gott om utrymme!
Inte yoga, bara en tupplur!

Det finns två anledningar till att vi hamnat i Dalarna. Dels har vi en dotter med sambo här (Johanna och Micke) som bor här i Falun, dels tycker vi landskapet är så vackert. Så tanken är att åka Siljan runt med stopp i Leksand, Nusnäs och Mora.

Tyvärr, till vår stora besvikelse, så välkomnade inte bocken Kåre oss. De enda spåren som.syntes av honom var en hög med svart aska. Tydligen inte bara bocken i Gävle som levt farligt.

Även om vi är på resande fot följer vi rekommendationerna, Håll i, Håll ut och Håll kontakt! /Eva o Lars-Olof

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.