Köge – första o sista natten på denna resa!

Här i Köge sov vi första natten på vår resa 21/10. Nu är vi tillbaka efter 98 övernattningar och knyter på så sätt ihop vår resrutt. Eftersom det är dåligt väder i södra Sverige så tar vi de sista 30 milen i morgon och hoppas på bättre resväder.

På grund av det kalla vädret i södra Tyskland och Schweiz så valde vi en mer västlig rutt upp mot Luxemburg. Via Nancy och Metz kom vi in östligaste Luxemburg och följde väg N10 utmed Moselfloden. Även om det var mulet och minusgrader så var det en vacker väg att köra.

Lite trafik och stillsamt tempo utmed N10 var som gjort för att ladda upp inför två kördagar på tyska autobahn. Mycket trafik och högt tempo, det gick väldigt  fort. Egentligen inget för oss, men ibland får man bita ihop och bara ta det.

Efter 75 mil landade vi på en lite välordnad ställplats, Grossenbrode, strax före Puttgarden. När vi dagen efter gjort diverse inköp i en stor, speciell affär, tog vi färjan över till ett grått och regnigt Danmark.

Eftersom det väntas snökaos hemma så valde vi att stanna på samma plats, Köge golfklubb, som vi använde som övernattningsställe första natten på vår resa söderut.

Vi vet vad vi har att vänta när vi nu kommer hem. Via vänner vet vi att solen fortfarande skiner i södra Spanien och Portugal, så vi  längtar naturligtvis tillbaka och börjar planera för nästa resa. Det är viktigt att se framåt och ha mål i livet.

Vår resväg de senaste fyra dagarna

En reaktion på ”Köge – första o sista natten på denna resa!

  1. Välkomna till Sverige. Vädret är lite jobbigt just nu men vi går ju mott bättre väder. Våren är snart här.
    Det är bara att gilla läget. Vi ses. Karin o Jan-Ingmar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.